BİTLİS / ADİLCEVAZ - TOKİ Şehit Yusuf Sayan İlkokulu

Haz

İlçe geneli yapılan bilgi yarışmasında Okulumuz 4.sınıf öğrencilerimiz İlçe genelinde 2. oldular.Öğrencilerimiz ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama programı okulumuzda yapıldı.Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı,müzikli gösteriler yapıldı,şiirler okundu, yarışmalar yapıldı.Programı hazırlayan ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize ayrıca programa katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Kütüphaneler haftası okulumuzda yapılan programla kutlandı.Programda günün anlamına uygun şiirler okundu,konuşmalar yapıldı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma programı okulumuzda yapıldı.Programda günün anlam ve önemine uygun şiirler okundu,konuşmalar yapıldı,oratoryo gösterisi yapıldı.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 102 inci yıl dönümü okulumuzda yapılan programla kutlandı.Programda günün anlam ve önemine uygun konuşmalar yapıldı,şiirler okundu.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle İlçe Kaymakamımız Sayın İsmail DEMİR,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yavuz BEŞKARDEŞ ve Sosyal Yardımlaşma Fonu Müdürü Sayın Şakir SÖZER okulumuzu ziyaret ederek bayan öğretmenlerimizin Dünya Kadınlar Günü kutlayarak çiçek taktiminde bulundular.

Mrt

Ahlat Gençlik Merkezi gönüllü gençleri okulumuzdaki öğrencilerimize yönelik eğlence programı yaptılar.

Mrt

Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Zeynep Betül Kaya GÖKÇEK velilerimize yönelik deprem ,afet anında yapılacaklar hakkında seminer verdi.

Şbt

Okulumuzun Türkiye Patent Kurumuna yapmış olduğu Okul Logo Tasarım tescil başvurusu kabul edilmiştir.Okul Logomuz Türkiye Patent Kurumundan 5 yıllık tescil belgesi almıştır.Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

2022-2023 eğitim öğretim yılı 1. dönem karne dağıtımı yapıldı.Tüm sınıflarımızda öğrencilere karneleri dağıtıldı.Kapanış töreninde Okul Müdürümüz Ergün ERGÖREN tatil boyunca dinlenilmesi ve bol bol kitap okunması gerekliliğini belirtti.

Ara

Sınıflarımızda Yerli Malı Haftası kutlandı.

Ara

Okulumuz 3-A sınıfı öğrencilerimiz İnsan Hakları Haftası etkinliği yaptılar.Tüm sınıfları dolaşarak insan hakları hakkında bilgilendirici metinler okudular.Temel İnsan Hakları ilkelerini açıkladılar.

Kas

24Kasım Öğretmenler Günü Programı okulumuzda yapıldı.Günün anlam ve önemine uygun şiirler okundu,konuşmalar yapıldı.Oratoryo çalışması öğrenciler tarafından sergilendi.Programı hazırlayan öğretmen ve öğrecilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı Okulumuzda yapılmıştır.Programda 2 dakikalık saygı duruşu yapıldı.İstiklal Marşı okunarak günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı ve şiirler okundu.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda yapılan programla kutlandı.Programda günün analam ve önemine uygun şiirler okundu,konuşmalar yapıldı,gösteriler yapıldı.Programı hazırlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşkkür ediyoruz.